Machine verkopen of inruilen?

U wilt een machine verkopen aan Broers Machinery?

Van graafmachine tot generator, Broers Machinery koopt uw machine!

Broers Machinery is doorlopend op zoek naar bouw-, landbouwmachines en bedrijfswagens.

Bij Broers Machinery hebben we altijd interesse in uw aanbod. Graafmachines, minigravers, mobiele graafmachines, shovels, wielladers, verreikers, walsen, verdichtingsapparatuur, generatoren en compressoren. Je kunt het zo gek niet bedenken of wij kopen het !

Professioneel, betrouwbaar en snel geregeld

Korte lijnen, marktkennis en de juiste prijs voor uw gebruikte machine

Met een team van bouwmachine professionals houden wij ons dagelijks bezig met het inkopen, onderhouden, repareren en restaureren van bouwmachines. Door onze marktkennis en korte lijnen zijn we in staat snel de juiste prijs te bepalen.

Wereldwijd tevreden relaties

Bent u tevreden, vertel het een ander, bent u ontevreden, dan willen we het beter doen

Nadat we uw bouwmachine hebben gekocht vinden onze bouwmachines hun weg vervolgens naar onze afnemers, wereldwijd. Daarbij houden we alles in eigen beheer om een efficiënt, transparant en tijdsbesparend te kunnen werken en onze relaties een maximale klanttevredenheid te bieden.

Als u tevreden bent over ons aanbod en akkoord gaat zorgen we voor een snelle afhandeling en wordt uw machine wordt door onze eigen transportservice opgehaald.

Neem direct contact op met ons inkoopteam

Ons team staat voor u klaar! Per mail, telefonisch of via whatsapp.

Laat ons weten welke machines u te koop heeft en onze inkopers nemen contact met u op.  Door onze marktkennis kan er in veel gevallen direct een aanbieding gedaan en anders maakt ons inkoopteam een fysieke afspraak met u om de machine te taxeren.

Neem contact op met Broers Machinery!

Bied uw machine direct aan met WhatsApp

De snelste manier om uw machine aan te bieden is door te klikken op de WhatsApp button. U kunt ons direct foto’s sturen en wij kunnen contact met u opnemen.

Contactformulier gebruikte machines aanbieden