Service

Heeft u vragen over Broers Machinery en onze dienstverlening? Grote kans dat u het antwoord vindt in onze uitgebreide lijst met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Dan kunt u uw vraag aan een van onze medewerkers stellen via onze contactpagina.

Broers Machinery is een jong en gedreven onderneming die actief is in heel Europa met in- en verkoop van bouwmachines.
Onze in- en verkoop bestaat onder andere uit: shovels, heftrucks, aggregaten, generatoren, vrachtwagens, tractoren, aanhangers, trailers, graafmachines, minigraafmachines, verreikers, dumpers, hoogwerkers en compressors.

Tot ons klantenportfolio behoren klanten zoals: grondverzetbedrijven, kabelbedrijven, wegenbouwbedrijven, loonwerkbedrijven en verhuurbedrijven. Uiteraard kunt u als particulier ook bij ons terecht. Wilt u een machine aanbieden? Dat kan via een aantal eenvoudige stappen.

Broers Machinery test en loopt alle machines zorgvuldig na die bij ons binnenkomen. Wij zullen er alles aan doen om u een zo goed mogelijke indicatie te geven over de staat van de machine. Graag eerst bezichtigen voor aankoop? Geen probleem. Maak een afspraak door contact met ons op te nemen.

Uw machine laten afleveren door Broers Machinery? Door speciaal transport in eigen beheer kunnen wij zorgen voor een snelle en betrouwbare afhandeling. Voor een meerprijs wordt uw machine door ons op lokatie afgeleverd.

Heeft u een machine gezien op onze website? Dan helpen wij u graag verder! U kunt ons laten weten dat u interesse heeft in één of meerdere van onze machines en/of een afspraak maken voor bezichtiging zodat u de machine rustig kunt bekijken en testen. Wilt u eerst meer informatie over de machine? Stel uw vraag en wij nemen contact met u op.

Bij de aankoop van de machine bij Broers Machinery vragen wij een aanbetaling van minimaal 10% van het aankoopbedrag zodat wij de machine voor u kunnen reserveren. De aanbetaling kunt u contant voldoen bij de aankoop of per omgaande per bank. Het resterende bedrag, zijnde 90% van het aankoopbedrag, dient binnen 10 dagen te zijn voldaan. Dit kan contant of per bank. Na de volledige betaling van het aankoopbedrag kunt u de machine ophalen of tegen een meerprijs laten afleveren.

Bent u een koper uit een ander land echter binnen de EU? Wanneer er BTW op de machine rust dan kunt u, door middel van het overleggen van uw bedrijfsgegevens en een geldig BTW nummer, de machine BTW vrij kopen via de Intracommunautaire levering, artikel 138, lid 1, Richtlijn 2006/112.
Wij controleren altijd uw BTW nummer via VIES.

Bent u een koper uit een ander land buiten de EU? Wanneer er BTW op de machine rust vragen wij u de BTW, zijnde 21%, als borg aan ons te betalen. Zodra wij de verklaring hebben ontvangen dat de machine de EU heeft verlaten zullen wij u het BTW bedrag terug betalen

U heeft op onze website, broersmachinery.com , een machine gezien die u interesseert maar u wilt uw oude machine inruilen? Dit is mogelijk bij ons. U stuurt ons zoveel mogelijk informatie, zoals machine naam, type, bouwjaar, uren, technische toestand, en foto’s van de machine per e-mail of Whatsapp. Wij bepalen dan of wij de machine willen bezichtigen. Aan de hand van uw informatie en de eventuele bezichtiging wordt er een inkoopwaarde berekend. Deze inkoopwaarde wordt dan verrekend met uw aankoopbedrag.

U wilt graag een machine aan Broers Machinery verkopen? Dat kan op verschillende manieren. Laat uw gegevens achter via ons contactformulier en wij nemen contact met u op of stuur een mail naar info@broersmachinery.com met een duidelijke omschrijving en foto’s van uw machine. Op basis van uw aangeboden informatie kunnen wij u een aanbod doen via de mail of maken we een eventuele afspraak voor bezichtiging. Uiteraard kunt u ook bellen voor een persoonlijk inkoopgesprek, één van onze inkopers helpt u dan graag verder

Onze algemene voorwaarden zijn hier te downloaden: Algemene voorwaarden

© Copyright - Broers Machinery