BIED UW MACHINE DIRECT AAN MET WHATSAPP.

De snelste manier om uw machine aan te bieden is door te klikken op de WhatsApp button. U kunt ons direct foto’s sturen en wij kunnen contact met u opnemen.

Ga voor een gezonde restwaarde.

Van graafmachine tot generator, Broers Machinery is doorlopend op zoek naar bouw-, landbouwmachines en bedrijfswagens.

Bij Broers Machinery hebben we altijd interesse in uw aanbod. Graafmachines, minigravers, mobiele graafmachines, shovels, wielladers, verreikers, walsen, verdichtingsapparatuur, generatoren en compressoren.

U wilt ons een machine aanbieden voor een gratis waardebepaling? Dat kan op verschillende manieren:

Via WhatsApp

De snelste manier. Geef simpelweg het merk, model, bouwjaar en de urenstand door en eventuele gebreken aangevuld met een aantal actuele foto’s. Wij nemen doorgaans binnen 24 uur contact op (tijdens werkdagen, ma t/m za) voor een waardebepaling.

Via E-mail of het contactformulier

Stuur een e-mail met de gegevens en foto’s van de machine naar info@broersmachinery.com of gebruik hiervoor het contactformulier hieronder.

Een passend bod

Op basis van de door u aangeboden informatie kunnen wij u een aanbod doen of, indien nodig, maken we een aanvullende afspraak voor bezichtiging van uw producten op locatie.

Uiteraard kunt u ook bellen (+31 314 769 074) voor een persoonlijk inkoopgesprek, één van onze specialisten helpt u dan graag verder.

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op.

Contactformulier gebruikte machines aanbieden